Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop oktober
Kontakt


horoskop oktober

Horoskop - Væren - oktober

Væren oktober

21. mars - 19. april
Greie dager: 9. 13. 22. 27.
Forsiktige dager: 11. 17. 25.

Generelt
Planetposisjonene viser at nå må du innrette deg mer etter andre menneskers ønsker, og samfunnet rundt deg. Enkelte av dere finner det kanskje vanskelig å legge «ego» på hylla, men du fikser det fint. Du vinner mest ved å samarbeide med andre og søke den gylne middelvei. Helsen er også litt mer delikat, og du bør sørge for nok avslapping og egenpleie.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Dette er en utpreget sosial måned hvor du deltar ved mange fester og sammenkomster. De Værer som er gift, opplever mye lykke og fine stunder sammen med sin kjære partner. Søker du en hjertevenn, har du flust med sjanser for flørt og svermeri.

Yrke, karriere og økonomi:
Dette blir også en sterk måned for jobben din. Du viser ‘muskler’. Innsatsviljen og engasjementet er upåklagelige. Og det supre er at nå får du også betalt i klingene mynt for din iherdighet. Samarbeide og harmoni med dine arbeidskollegaer blir viktig.

Prioriter: Gode ting i vente.
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - oktober

Tyren oktober

20. april - 20. mai
Greie dager: 2. 11. 15. 22. 30.
Forsiktige dager: 13. 20. 27.

Generelt
Du blir svært travel denne måneden med mye planetfokus på utadrettede aktiviteter. Ditt forhold til andre mennesker, med det du steller med til daglig, blir viktig. Energiene er for det aller meste positive, så du kan se frem til hyggelige resultat. Du er også veldig fokusert på egen helse for tiden. Dette er bra, men ikke lag fem høns av en fjær.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Denne måneden beveger superheldige Jupiter seg innpå ditt område for kjærlighet, ekteskap og partnere. Du er med på det meste av fester og treff. Single Tyrer vil få mange anledninger til å møte en potensiell partner. Kjærester flytter sammen, og flere av dere vil gifte seg.

Yrke, karriere og økonomi:

Engasjement er stort i det du steller med til daglig. Om den er betalt eller ikke, spiller ingen rolle. Men det gode er at det uansett kommer noen ekstra kroner til deg. Mulig at et lottotall går din vei. Du har i hvert fall hellet med deg, også i jobben din.

Prioriter: Rikt kjærlighetsliv.
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - oktober

Tvillingene oktober

21. mai - 21. juni
Greie dager: 4. 13. 17. 27.
Forsiktige dager: 2. 9. 15. 22. 30.

Generelt
Du kan bare glede deg til en fabelaktig måned fra ende til annen. En rekke planeter, herunder vitale Solen, befinner seg på ditt område for kreativitet, lek, flørt og barn i oktober. Har du en hobby som betyr mye for deg, går dette strålende nå. Lykke, hvordan du enn definerer dette, står i høysetet. Helsen din forbedrer seg også betraktelig fra forrige periode.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du nærmest sprudler av livsglede nå. Dette forplanter seg også til kjærlighet, flørt og romantikk. Midten av måneden er særs bra for et romantisk treff. Søt musikk med en kollega kan også oppstå på arbeidsplassen. Invitasjoner og innbydelser flommer nærmest inn. Husk å takke Universet!

Yrke, karriere og økonomi:
Jupiter som bringer oss fremgang, lykke og glede, går denne måneden inn i ditt område for jobb. Dette dreier seg i første omgang om den jobben du gjør til daglig. Men at dette også kan influere på din karriere, skal du heller ikke se bort ifra.

Prioriter: Lykkens smed!
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - oktober

Krepsen oktober

22. juni - 22. juli
Greie dager: 2. 7. 15. 20. 30.
Forsiktige dager: 5. 18. 25.

Generelt
Din familie og ditt hjem er fokusområde. Dette har du selvsagt ikke noe imot. Trenden gjelder også for ditt indre liv. Dine relasjoner innad i familien, i forhold til ditt hjem, og hvordan du har det med deg selv, henger sammen. Det blir viktig å styrke harmonien. Eller gjenfinne denne, om nødvendig. Helsen din trenger også oppmerksomhet nå. Vær snill mot deg selv.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Fra midten av måneden starter en ny, sosial trend når heldige Jupiter beveger seg inn på ditt område for lek, flørt og kreativitet. Bundne Krepser vil få mange anledninger til å nyte romantikken. Single kan se frem til ekspansive muligheter for flørt og hete treff.

Yrke, karriere og økonomi:

Du er iderik og kommuniserer bra. Sørg for at du bruker dette i jobbsammenheng. På den måten vil også sjefen lytte til dine spennende meninger og oppfatninger. Et godt forhold til både karriere og hjemmet blir viktig. Søker du råd, får du det hos dine kjære.

Prioriter: Hjem, kjære hjem!
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - oktober

Løven oktober

23. juli - 22. august
Greie dager: 4. 9. 17. 22.
Forsiktige dager: 7. 20. 27.

Generelt
Du kommer inn i en litt mer rolig periode. Fra midten av måneden blir det større fokus på hjem og familie. Du finner mer glede og lykke innenfor hjemmets vegger. Familien støtter deg. Familieforøkning kan skje nå. Du kan også dra fordel av å visualisere hvordan du ønsker fremtiden skal være. Bruk tid på egenpleie og velvære, det gagner helsen.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Fra midten av oktober sender kjærlige Venus gode energier som bidrar til at din karisma stråler. Sjarmerende, sa vi? Likevel kan du føle en viss distanse mellom deg og din kjære. Deres synspunkter står langt fra hverandre. Dette bedrer seg mot slutten av måneden.

Yrke, karriere og økonomi:
Økonomien er fortsatt god. Du engasjerer deg med iver og entusiasme for å tjene noen ekstra kroner. Dette gjenspeiler seg selvsagt på din bankkonto. Du er flink til å kommunisere. Andre lytter til deg. Utnytt dette i karrieresammenheng.

Prioriter: Klare svar!
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - oktober

Jomfruen oktober

23. august - 22. september
Greie dager: 7. 11. 15. 20. 25.
Forsiktige dager: 2. 9. 22. 30.

Generelt
Fokus denne måneden er stort sett på dine ressurser. Dette kan være så mangt, alt fra hva du har i banken, til indre ressurser som du bruker til å navigere din vei i verden. Det kan også sies at man kan tape alle sine materielle verdier, men hva som lever på innsiden kan ingen ta ifra deg. Nok en svært god måned på de fleste plan.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlige energier imellom Mars, Venus og Pluto starter måneden bra. Du vil oppleve en forbedring fra stresset gjennom tidligere perioder. Uenigheten mellom deg og din kjære avtar også. Du er mer sosial og utadvendt. Single vil få en rekke anledninger til flørt og svermeri.

Yrke, karriere og økonomi:
Penger fra yrke og karriere ser skikkelig bra ut. Du har sterke planetariske energier på dette feltet i horoskopet ditt. Penger knyttet opp til hus og hjem er også lovende. Særlig frem til midten av måneden. Du er dynamisk og engasjerende i det meste du gjør.

Prioriter: Grønt lys!
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - oktober

Vekten oktober

23. september - 22. oktober
Greie dager: 9. 13. 22. 27.
Forsiktige dager: 5.11. 25.

Generelt
Du kan glede deg til en super måned! Det aller aller meste går din vei i oktober. Du vil ha alt du trenger av ressurser, helse, kjærlighet, vennskap, heldige sammentreff og hva ellers du måtte ønske deg. Universet støtter dine innerste ønsker, men om du vil dele disse med omverdenen, er det bare du som bestemmer. Men tenk i hvert fall igjennom det!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Med henvisning til ovenstående, kan du se frem til en måned fylt med all den flørt, romantikk, svermeri og lidenskap du måtte ønske deg. Har du en kjær partner, nyter dere livet sammen. Søker du en sjelevenn har du de beste sjansene for at Universet oppfyller dine drømmer.

Yrke, karriere og økonomi:
Det skjer et uhyre interessant planetarisk skifte i horoskopet ditt. Den skikkelig store lykkeplaneten Jupiter går inn i ditt astrologiske område for penger og økonomi. Du kan allerede nå forbedrede deg på en spennende og ekspansiv tid på dette feltet.

Prioriter: Ja, jeg vil!
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - oktober

Skorpionen oktober

23. oktober - 21. november
Greie dager: 2. 11. 15. 24. 30.
Forsiktige dager: 7. 13. 27.

Generelt
Dette blir en bra måned for deg! Den store lykkebringeren Jupiter kommer inn i ditt stjernetegn. En ny syklus i livet ditt begynner. Hell og lykke følger i dine fotspor. Du har masse energi og stor gjennomføringskraft. Spirituell utvikling er enda en fasett av det som skjer. Du får en større forståelse av de skjulte kreftene i Universet.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Din image utad stråler nå. Dette er selvsagt svært attraktivt. Beilere flokker seg rundt deg. Ikke la en potensiell uoverensstemmelse mellom deg og din kjære i starten av måneden føre til brudd. Du har mye makt nå – noe du selvsagt liker – ikke misbruk det.

Yrke, karriere og økonomi:

Med all den optimismen du har, kan du selvsagt velge å gjøre nærmest hva du vil i jobbsammenheng. Du er en inspirasjonskilde for så vel sjefen som dine arbeidskollegaer. Fra midten av måneden kan du tillate deg å åpner lommeboka mer på gløtt.

Prioriter: Alt til sin tid!
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - oktober

Skytten oktober

22. november - 21. desember
Greie dager: 5. 13. 17. 27.
Forsiktige dager: 2. 9. 15. 30.

Generelt
Du er enda mer utadvendt enn vanlig nå. Venner, vennegjenger, sosiale og profesjonelle grupper som du omgås, får større betydning. Dine forbindelser gir nye impulser innen alt fra høyteknologi til filosofi og religiøse tema. Din ledende planet Jupiter, går inn på ditt område for tidligere liv, hemmeligheter, det okkulte og spirituelle. Mer om dette senere.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du deltar på mange fester og sammenkomster. Er du bundet, får du en super-kul tid med din partner. Single som søker kjæreste vil få mange sjanser. Den spirituelle vinklingen indikerer at du bør delta på veldedige samlinger, meditasjonsgrupper eller alternative workshops.

Yrke, karriere og økonomi:
Den supre tiden for yrke og karriere har ennå ikke lagt seg. Din entusiasme smitter over på både sjefer og miljøet rundt deg. Økonomien kommer, men vis litt tålmodighet. Bruk også tid på nettverksutbygging. Det er i en slik sammenheng du treffer en spennende personlighet.

Prioriter: Avstand og perspektiv!
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - oktober

Steinbukken oktober

22. desember - 21. januar
Greie dager: 2. 7. 15. 20. 30.
Forsiktige dager: 5. 11. 17.

Generelt
Du er høyt og lavt denne perioden. Kanskje sprer du deg selv for meget med å påta deg for mange oppgaver samtidig. Stress og press fra dine omgivelser kan også forårsake dette. Du har mye energi, men stell likevel pent med helsen. Fra midten av måneden er du mer sosial, både privat og i jobbsammenheng. Ta dine forhåndsregler.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Fra andre uken av oktober går gledessprederen Jupiter over på ditt område for venner og grupper. Du treffer spennende nye mennesker, som kan hjelpe deg i forskjellige livssammenheng. Denne trenden er ikke nødvendigvis romantisk, men en god venn kan bli noe langt mer.

Yrke, karriere og økonomi:
De første fjorten dagene er nærmest maksimalt av hva man kan ønske seg innen fremgang og vekst i yrke og karriere. Er det noe skikkelig viktig du vil gjøre, så gjør det da. Det behøver ikke å bli dårligere etterpå, men hell og lykke demper seg.

Prioriter: Prioriter!
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - oktober

Vannmannen oktober

22. januar - 19. februar
Bra dager: 5. 9. 18. 22.
Forsiktige dager: 7. 13. 20. 27.

Generelt
Måneden starter med en del oppstyr i dine omgivelser, men roer seg etter hvert. Tiden etterpå blir ganske fin. Du er svært travel innen de fleste feltene i livet. Venner, både nye og gamle, blir heldige for deg i forskjellige sammenheng. Du ser lyst på det meste i tilværelsen. Du reiser også nå, og utvikler deg selv innen alt fra høyteknologi til filosofiske diskusjoner.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Flørt og romanse står absolutt på tapeten i oktober. Godt mulig du treffer en tiltrekkende person når du er på reise i utlandet. Spennende diskusjoner med filosofisk eller metafysisk innhold er gode innledninger til svermeri og hete treff. Uten det indre, tenner du ikke på det ytre.

Yrke, karriere og økonomi:
Fra midten av måneden kommer du inn i et herlig og spennende år for yrke, karriere og ikke minst din sosiale stilling i samfunnet, hva den enn måtte være. Vår store lykkeplanet Jupiter går nemlig inn i dette området i horoskopet ditt. Dette kommer vi mer tilbake til..

Prioriter: Gled deg!
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - oktober

Fiskene oktober

20. februar - 20. mars
Bra dager: 2. 7. 11. 20. 27.
Forsiktige dager: 9. 15. 22.

Generelt
Du er inne i en ryddeprosess i livet ditt. Dette kan fungere på mange forskjellige plan, det materielle, profesjonelle, metafysiske og det mentale planet. Du får god hjelp fra Kosmos i å geleide ut ting, situasjoner, tankemønstre og enkelte mennesker, fra din tilværelse. Slik kan nye, spennende ting komme inn. Du kan utvide dine horisonter og utvikle deg som menneske.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Ekspansive Jupiters plassering på ditt område for karma, tidligere liv og dyp sensualitet kan ha resultert i at en jobbflørt har utviklet seg til noe langt mer. Kanskje har det foregått i skjul? Lettbeint svermeri tilfredsstilles ikke nå, du vil utforske på langt dypere nivå.

Yrke, karriere og økonomi:

Fra midten av måneden vil du merke at en ny giv kommer inn i yrke og karriere. Er du en person som holder en eller annen form for sosial stilling i samfunnet, vil du også nyte godt av dette. Noe av årsaken her ligger i at din optimisme i alt du gjør kommer til å stige betraktelig.

Prioriter: La det skje!
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop