Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop juni
Kontakt


horoskop juni

Horoskop - Væren - juni

Væren juni

21. mars - 19. april
Greie dager: 3. 8. 12. 16. 25. 30.
Forsiktige dager: 14. 20. 27.

Generelt: Du kan oppleve at ting går litt langsommere nå enn i forrige periode. Juni er også en måned hvor du kan føle at du blir dratt i motsatte retninger. Du virker i ditt daglige liv, men familien og hjem tar mye av energien din. Hvis ting ikke går helt som du ønsker, eller så raskt som du vil, blir det viktig at du opprettholder et positivt fokus. Det går snart over. Sørg også for nok ro og hvile.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Kjærlighetens veier er uransakelige. Første delen av juni leder veiene hjem. Det meste innen flørt og romantikk skjer i, rundt eller i nærheten av hjemmet. Du og din kjære nyter herlige stunder sammen. Også mulig at enkelte igjen møter en tidligere flamme.

Yrke, karriere og økonomi Du er med der det skjer. Likevel er du ikke like fokusert som i mai. Din indre verden tar stadig større plass i tankene dine, Familie og hjem krever også sitt. Hvis du må reise i jobbsammenheng nå, kan det bli uventede endringer eller forsinkelser. Finansene går bra. Feriepenger strømmer inn.

Prioriter: Balansegang!
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - juni

Tyren juni

20. april - 20. mai
Greie dager: 5. 14. 18. 27.
Forsiktige dager: 3. 10. 16. 22. 30.

Generelt: Livet går litt langsommere nå, noe en del kan Tyrer synes er ganske ålreit. Det skjer fremdeles mye i din verden. Du er svært aktiv, men likevel tar ting mer tid. Helse og energi er bra hele perioden. En prima tid til å ta et kurs i et tema som interesserer deg. Du finner inspirasjon. Uforutsigbare Uranus sin inngang på ditt eget stjernetegn, vil bringe mange overraskelser fremover.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Det kan komme en uoverensstemmelse mellom deg og din kjære første uken av juni, ikke forhast deg. Planlegg heller en gourmetmiddag hjemme sammen. Søker du kjæreste, kan det oppleves litt tregt. Dette skyldes den sakte bevegelsen til lykkeplaneten Jupiter på ditt område for ekteskap og partnere. Vær tålmodig.

Yrke, karriere og økonomi Mars er fortsatt svært aktiv for deg innen karriere og arbeidsliv. Også Uranus som er din karriereplanet i ditt eget tegn, setter yrkesliv på dagsorden. Pass på ikke slite deg selv helt ut. Finans og økonomi er inne i en topp periode. Inntjening er best de tre første ukene. Du mangler ingenting. Prioriter: Nye takter!
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - juni

Tvillingene juni

21. mai - 21. juni
Greie dager: 3. 8. 12. 16. 20. 30.
Forsiktige dager: 5. 18. 25.

Generelt: Dette blir en tid du vil huske med glede! Det aller meste går din vei. Planetene har lagt det slik at nå har du også størst mulig påvirkningskraft i ditt liv. Fiks det du ikke liker. Om et par måneder blir det vanskeligere å endre. Strålende Solen blir i ditt tegn frem til 21. juni. Din karisma er stor. Du funker på høygir. Ikke bare synes du å være to steder, men tre, samtidig!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Din vitalitet og utstråling gir masse tiltrekningskraft. Som Tvilling kan du være ganske flørtete, og det blir ikke akkurat mindre svermeri i din egen måned. Enkelte kan synes at romantikken går litt tregt. Dette skyldes den sakte bevegelsen til Jupiter, din planet for kjærlighet. Tvillinger med partner koser seg ute og hjemme.

Yrke, karriere og økonomi Karriere og yrkesliv opptar fortsatt mye av din oppmerksomhet. Din kommunikasjon er på topp. Likevel begynner familie og hjem å ta større plass i livet ditt. Finansene dine nyter godt av verdiskaperen Venus, Solen og din egen planet Merkur på ditt område for økonomi og indre ressurser gir gode muligheter.

Prioriter: Gratulerer med dagen!
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - juni

Krepsen juni

22. juni - 22. juli
Greie dager: 5. 10. 14. 23.
Forsiktige dager: 8. 20. 27.

Generelt: Juni blir en fin sommermåned for deg. Du er uavhengig og føler selv at du har fremgang i å nå målene dine. Nå tar du også mer hensyn til dine omgivelser, en fin balansegang. Familien i seg selv har det godt sammen, noe som alltid er svært viktig for enhver Kreps. Helse og energi er bra hele måneden. 21. juni går Solen inn i ditt eget stjernetegn. Din karisma øker dag for dag.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Du og din kjære har forskjellige synspunkter. Det betyr ikke at den ene har rett og den andre feil, kun at begge har gyldige ståsted som ikke matcher. Nøkkelen er på finne frem til en gyllen middelvei. Vær svært diplomatisk medio juni. Ikke la en uenighet føre til ord du vil angre på.

Yrke, karriere og økonomi Du er fortsatt opptatt av ditt ytre liv og arbeid. Dette avtar noe mot slutten av måneden. Familie tar større fokus. Finans og økonomi er inne i en topp tid. Din finansielle intuisjon er sterk. Stol på magefølelsen. Solen, som er din finansplanet, går inn i ditt eget tegn 21. Du har mer enn nok av alt du trenger.

Prioriter: Samarbeid!
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - juni

Løven juni

23. juli - 22. august
Greie dager: 8. 12. 20. 25.
Forsiktige dager: 3. 10. 22. 30.

Generelt: I juni er du ikke så avhengig av andres godkjennelse som i tidligere periode. Alt går ikke etter egne ønsker, men ca. halvparten. Du vinner mest ved å samarbeide med andre. Familien og din indre verden opptar deg første delen av måneden. Da lader du også opp energi slik at du kan gjennomføre planene dine på best mulig måte. Du er svært sosialt aktiv og treffer nye mennesker som hjelper deg fremover.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Libido-sterke Mars befinner seg på ditt område for ekteskap og partnere hele juni. Mang en Løve og Løvinne nyter lidenskap med sin kjære eller nye erobringer på byens jaktmarker. Pass likevel på at Mars glødende energier ikke setter i gang krangel i stedet for svermeri. Helgen før 25. juni blir minnerik for romantikk.

Yrke, karriere og økonomi Du er inne i en aktiv og suksessrik periode for karriere og arbeidsliv. Du prøver også ut helt nye veier i forbindelse med karrieren. Uranus på ditt område for karriere har overraskelser på lur. Økonomien din går bra. Din finansplanet Merkur, beveger seg svært raskt fremover. Lover godt for penger.

Prioriter: Energipåfyll!
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - juni

Jomfruen juni

23. august - 22. september
Greie dager: 10. 14. 22. 27.
Forsiktige dager: 5. 12. 18. 25.

Generelt: Du har det svært travelt mesteparten av måneden. Du får også et skikkelig energi-kikk av ildfulle Mars på ditt område for arbeid og helse. Helse er bra, men ikke kjør deg selv for hardt. Du er også mer uavhengig av andre. Likevel bør du fortsatt ta hensyn til dine omgivelser. Kosmos er på din side i juni, så du trenger ikke trumfe gjennom egen vilje. Du får det du ønsker deg likevel.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Den flotte trenden fra mai fortsetter. Andre halvdel av juni blir en lykkelig tid for svermeri. Neptun, kongen av romantiske drømmer, og din egen planet Merkur, utveksler kjærlige energier. Single kan bli forelsket i dagene rundt 19.-22. juni. Likevel er det ingen grunn til hastverk. Nyt de lange lyse sommernetter.

Yrke, karriere og økonomi Du er inne i en topp periode for karriere. Din planet Merkur, på ditt område for karriere og sosial posisjon de første to ukene, gir deg det beste utgangspunktet. Kollegaer ser opp til deg og sjefen kommer med godord. Økonomien din er innbringende. Venus din finansplanet sin posisjon fra medio juni, skjerper din intuisjon.

Prioriter: Klar, ferdig, gå!
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - juni

Vekten juni

23. september - 22. oktober
Greie dager: 3. 12. 16. 25. 30.
Forsiktige dager: 8. 14. 27.

Generelt: Dette blir en travel, men suksessrik måned. Det kan nesten virke som om Kosmos krever en ekstra innsats av deg nå. Du får også rikelig belønning. Det kan bli flere reiser i juni, en av dem, en svært hyggelig langhelg. Helsen din er bra de tre første ukene, etter dette bør du være bevisst på å få nok ro og hvile. Ingen vinner på at du går på tomgang. Massasje og vannterapi gir deg ny kraft.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Erotiske Mars, din planet for kjærlighet, er på ditt område for flørt og lek hele perioden. Ditt Venus smil jobber overtid. Du er med på party der det skjer. Nå er du opptatt av den lettsindige siden av romantikk, og vil kun more deg. Første helgen i juni blir herlig for svermeri i alle former.

Yrke, karriere og økonomi Du er inne i en topp periode for karriere og yrkesliv. Du synes å være flere steder samtidig. Dine nettverk og din vennekrets hjelper deg også fremover. Dine ferdigheter innen data og teknologi blir viktige. Finanser er bra, men vær varsom dagene rundt 8.-10. juni, noen kan gi deg uriktig informasjon.

Prioriter: Gå for det!
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - juni

Skorpionen juni

23. oktober - 21. november
Greie dager: 5. 14. 18. 27.
Forsiktige dager: 3. 10. 16. 30.

Generelt: Sommerfølelsen med lys og lykke slår inn for fullt i juni. Det meste ser ut til å gå din vei. Du står sterkt i din egen energi, hva det enn betyr for deg. Din skjulte radar opererer for fullt. Du er også inne i en ryddeperiode, både eksternt og internt. Du har også en avlukket indre kjerne, som dine nærmeste knapt aner eksisterer. Slipp inn litt lys der også, du vil bli overrasket hvor godt det føles.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Å delta på mange sosiale tilstelninger blir viktig for deg. Søt musikk kan oppstå første helgen i juni. Medio juni går din planet for kjærlighet, Venus, inn på ditt område for sosial posisjon. Du er svært opptatt av lidenskap og romantikk nå. Single kan innlede et skjult forhold til sjefen, eller en maktperson.

Yrke, karriere og økonomi Din karriereplanet Solen på ditt område for store utland fra 21., kan godt føre til reiser i jobbsammenheng. Du er på rett sted til rett tid og treffer de riktige personene. Ikke minst blir dine tekniske og online aktiviteter viktige. For økonomien gir gode energier fra lykkeplaneten Jupiter gode resultater.

Prioriter: Frem i lyset!
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - juni

Skytten juni

22. november - 21. desember
Greie dager: 3. 8. 16. 20. 30.
Forsiktige dager: 5. 12. 18.

Generelt: Du kan føle deg noe sliten i starten av måneden. Fra 22. vil du merke at energien lader opp igjen. Inntil da blir det viktig å få nok ro og hvile. Din ledende planet Jupiter er også inne i en langsom periode. Likevel er du svært aktiv, både utad og på hjemmebane. Som alltid har du et optimistisk syn på det meste. Inspirasjon kommer til deg som lyn fra en klar himmel.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær En fornøyelig romantisk måned ligger foran deg. Du er også inne i en av årets beste perioder for både lidenskap, så vel som mer lettbeint flørt. Snakkesalige Merkur, din planet for kjærlighet, oppfordrer til enhver selskapelighet. En fascinerende utlending kan få hjertet ditt til å banke.

Yrke, karriere og økonomi Karriere og arbeidsliv får en fin start på måneden, med gode energier mellom Venus, din planet for daglig arbeid, og Jupiter. Medio juni dukker det opp fine jobbmuligheter for de som søker stilling, eller vil prøve noe nytt. Finanser går litt langsomt. Det blir viktig at du sjekker tallene. Uansett har du nok midler.

Prioriter: Sommerflørt!
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - juni

Steinbukken juni

22. desember - 21. januar
Greie dager: 5. 10. 18. 23.
Forsiktige dager: 8. 14. 20.

Generelt: Du er inne i det mer diplomatiske hjørnet i denne perioden. Du prioriter ikke egne interesser eller ønsker like høyt nå. Det balanserte, avmålte og sosialt populære, blir viktigere for deg. En fin og generelt lykkelig periode. Helsen din også er god. Helse og energi kan alltid bli bedre, hvis du faktisk også prioriterer egen velvære. Gi deg selv tillatelse til det.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Den herlige trenden innen romantikk og svermeri fra mai fortsetter. De med fast partner hygger seg både hjemme og ute. Søker du kjæreste er du kommet inn i en syklus hvor status, makt og penger er hva som tiltrekker deg. «Material Girl» som Madonna sang om. Dagene rundt 14. juni blir spesielt fine.

Yrke, karriere og økonomi En god måned for karriere og dine daglige gjøremål. Du er fokusert på dine målsettinger når flest andre begynner å lade opp til ferie. Du derimot, står på og får oppgavene unna. Finanser går også svært bra. Enkelte Steinbukker kan investere i et dyrt kunstverk. Positive energier mellom Saturn og din finansplanet Uranus, øker dine konti.

Prioriter: Nyt tiden!
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - juni

Vannmannen juni

22. januar - 19. februar
Bra dager: 3. 8. 12. 20. 25.
Forsiktige dager: 10. 16. 23. 30.

Generelt: Din ledende planet, eksentriske Uranus, kom inn på ditt område for hjem og familie medio mai. Du er nå mer oppmerksom på hva som skjer her. Likevel hindrer det deg ikke fra å være aktiv utad. Noen i familien din kan ha kort lunte, prøv å ta hensyn. Helse og energi er bra, og du er travelt opptatt med å utforske spennende nye remedier og terapier innen kosthold og healing.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Forvent mye lettbeint flørt og svermeri de tre første ukene. De med partner får det best hvis de deler moroa med sin kjære. Etter dette har du festet ferdig i denne omgangen og er klar for litt større seriøsitet. Single kan bli forelsket i en kollega eller den kjekke PT treneren på helsestudio.

Yrke, karriere og økonomi Fra 23. juni blir du mer opptatt av jobb og karriere. De som søker ny jobb, får flere gode sjanser. Du blir også sosialt engasjert på arbeidsplassen. Økonomien kan virke litt treg, men din finansplanet Neptun mottar svært gode energier hele perioden. Likevel bør du avstå fra dyre innkjøp nå. Du vinner ved å vente.

Prioriter: Lek og alvor!
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - juni

Fiskene juni

20. februar - 20. mars
Bra dager: 10. 14. 22. 27.
Forsiktige dager: 12. 18. 25.

Generelt: Det som er viktigst i din tilværelse nå er familie, hjem og indre gemakker. Dine omgivelser ser deg blant seg, men du er egentlig «langt vekk». Dette er din tid av året for å fokusere på dine drømmer, ønsker, hvordan du og dine har det, og det Skjulte Universet. Din helse er bra, men det blir viktig å opprettholde en positiv innstilling. Søk ro i meditasjon, healing og samtaler med dine Engler.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Frem til medio juni inviterer du hjem til deg selv. Du koser deg også sammen med familien og din kjære partner. Hvis du vil fortelle noen hvor glad du er i ham eller henne, er 13. en bra dato. Noen Fisker kan bli nostalgiske og drømme om tapt kjærlighet. Fokuser heller på lykken her og nå.

Yrke, karriere og økonomi Du er ikke særlig fokusert på karriere eller jobb. Greit da at folk flest forbereder seg til den store feriemåneden i anmarsj. Planlegg heller hva du vil gjøre når de kosmiske energiene endrer seg. Økonomien går bra. Din finansielle intuisjon er helt hyper. Skal du investere eller kjøpe noe dyrt, gjør det innen 25. juni, eller utsett avgjørelsen til senere.

Prioriter: Drømmetid!
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop