Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop mars
Kontakt


horoskop mars

Horoskop - Væren - mars

Væren mars

21. mars - 19. april
Greie dager: 7. 13. 22. 26.
Forsiktige dager: 3. 10. 17. 24. 30.

Generelt: Dette blir en noe to-delt måned. Både full fart fremover og en mer introvert, om ikke spirituell periode. Ditt indre og ytre liv; finner du en måte å forene disse to på? Fra første vårdag 20. mars og ut måneden, er de fleste planetene på bevegelse fremad. Dette er tiden for å satse på en ny start og nye planer. Helse og energi er bra, og stigende hele måneden.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Kjærlighet er lykkelig hele måneden. Vakre Venus, din planet for kjærlighet (og finans), kommer inn i ditt eget stjernetegn 7. mars. Beundrere flokkes rundt deg. Er du i et forhold, er din partner ekstra oppmerksom, og gjør alt for å behage deg. Nyt dette nå!

Yrke, karriere og økonomi Din ledende planet, ildkulen Mars, går inn på ditt område for karriere og sosial posisjon 17. mars. Yrke og karriere er svært hektisk, og nå får du betalt for alt hardt arbeid du har lagt ned. Venus sin entré på ditt eget stjernetegn 7. mars, lover også svært godt for dine finanser.

Prioriter: Gå for det!
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - mars

Tyren mars

20. april - 20. mai
Greie dager: 1. 10. 15. 24. 28.
Forsiktige dager: 5. 13. 26.

Generelt: Som jordnær Tyr er du grunnleggende materialistisk. Likevel, denne måneden er du langt mere opptatt av spirituelle verdier og gjøremål enn vanlig. Kosmos vil det slik. Har man, skal man dele, kan være et motto å meditere på. Du kan også godt være involvert i veldedige organisasjoner. Eller treffe nye venner i en slik sammenheng som blir viktig for deg. Helse og energi er svært bra.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Romantikk, flørt og svermeri går bra de tre første ukene. Etter 20. mars kan det oppstå noen uenigheter mellom deg og din kjære. Vær tålmodig, det går snart over, straks planetene flytter seg. Single kan treffe en spennende person på et veldedig arrangement.

Yrke, karriere og økonomi Det er ikke enkelt å balansere materialisme og altruisme. Karriere og ditt ytre liv er fortsatt viktig for deg. Likevel har du en litt annerledes tilnærming nå. Din finansielle intuisjon er sterk, følg magefølelsen! Har du en viktig finansiell avgjørelse, bestem deg før den 22.

Prioriter: Vær raus!
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - mars

Tvillingene mars

21. mai - 21. juni
Greie dager: 3. 13. 17. 26. 30.
Forsiktige dager: 1. 8. 15. 22. 28.

Generelt: Du er svært travel og aktiv utad denne måneden. Enhver Tvilling er to, om ikke tre personer i en skikkelse, og nå er du også flere steder samtidig! Kosmos hjelper deg. Som perioden skrider frem, avtar også stress og mas. Stell pent med kropp og helse frem til 20. mars. Du er aktiv blant vennegruppene dine og invitasjonene fosser inn.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Ikke la litt kranglete energier fra lidenskapelige Mars føre til uoverensstemmelser mellom deg og din kjære. Din kjærlighetsplanet Jupiter, balanserer med gode energier for å gjenopprette harmonien. Romantikken tar litt lenger tid. Ingen grunn til å forhaste seg.

Yrke, karriere og økonomi Karriere og arbeid går som en kule hele perioden. Du er inne i en av årets høydepunkter. Du når målene dine, og er populær blant kollegaer og sjefen. Finansielt er dette en god måned. Du trenger ikke gjøre så mye for å få kontiene dine til å øke, det bare skjer.

Prioriter: Mot lyset!
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - mars

Krepsen mars

22. juni - 22. juli
Greie dager: 1. 5. 15. 20. 28.
Forsiktige dager: 3. 10. 18. 24. 31.

Generelt: Mye bra skjer nå. En fremgangsrik og fornøyelig måned. Du er også involvert med det store utland på forskjellige måter, enten du selv reiser, eller har forbindelser der. Enkelte Krepser velger også å reise med båt over havet. Siste uken av mars begynner tempoet å øke betraktelig. Dette kan raskt føre til at du sliter deg ut. Pass på å få nok ro og hvile. Massasje og aromaterapi roer sjelen.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Mange Krepser deltar på en rekke sosiale tilstelninger, både med venner og familie og i jobbsammenheng. Flørt og romantikk går best de første to ukene. Mars på ditt område for ekteskap og kjærlighet fra midten av måneden, kan resultere i uenigheter med din kjære. Vær tålmodig.

Yrke, karriere og økonomi Denne delen av tilværelsen går på skinner stort sett hele perioden. Dine forbindelser med utlandet fremmer både karriere og inntjening. Strålende Solen, din planet for finans, går inn på ditt område for karriere og sosial status 21. mars. Suksess, forfremmelse og lønnsøkning ligger i horisonten.

Prioriter: Stø kurs fremover!
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - mars

Løven mars

23. juli - 22. august
Greie dager: 3. 8. 17. 22. 26. 30.
Forsiktige dager: 5. 13. 20.

Generelt: De første tre ukene av mars er en fin tid for vårrengjøring, mentalt og faktisk. Kvitt deg med det du ikke lenger trenger, så lager du plass for det nye til å komme inn i livet ditt. Etter 21. letter humøret. Du føler deg mer optimistisk. Kan godt hende at du reiser til det store utland nå. Enkelte Løver opplever at tiden er inne for en form for medisinsk konsultasjon.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Etterdønningene av eklipsen forrige måned har stort sett lagt seg. Uenigheter som kom frem i lyset ble løst, eller noen vinket farvel. Romantikk og svermeri kan gå litt tregt enda, men vær tålmodig. Single Løver kan møte en fascinerende utlending på reise.

Yrke, karriere og økonomi En vellykket måned for karriere og ditt ytre liv. Venus, din planet for karriere med sin plass på himmelen, viser at dine forbindelser til utlandet både hjelper deg fremover og gir høyere inntjening. Din finansplanet Merkur på ditt område for utland, forsterker denne trenden frem til den 23.

Prioriter: Gi gass!
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - mars

Jomfruen mars

23. august - 22. september
Greie dager: 1. 5. 10. 20. 24.
Forsiktige dager: 8. 15. 22. 28.

Generelt: Dette blir en kjempefin innledning på våren. Kosmos legger til rette for deg. Du er engasjert i ditt ytre liv og svært travel med dine prosjekter. Likevel mister du ikke fokus på hjem og familie. Mulig noe må repareres eller skiftes ut hjemme. Helse er bra, men ikke overdriv frem til 20. Etter dette tar energinivåene dine seg opp. Du er veldig sosialt aktiv nå, både innen den private sfære og profesjonelt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Dette blir nesten den beste parten av måneden! Du er inne i en av årets aller beste perioder for romantikk og kjærlighet. Jomfruer i forhold opplever mer glede sammen med sin kjære. Single kan være dypt forelsket, men får også servert mange fine anledninger for svermeri.

Yrke, karriere og økonomi En god periode for både karriere og finans. Du er fokusert på jobb, noe som ofte gir senere uttelling i kroner og øre. Positive energier mellom Merkur, Venus og Jupiter øker beholdningen på dine bankkonti. Nå er det også tiden for å planlegge dine finanser for fremtiden. Nye kontakter blir viktig.

Prioriter: Nyt tiden!
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - mars

Vekten mars

23. september - 22. oktober
Greie dager: 3. 8. 13. 22. 26.
Forsiktige dager: 10. 17. 24. 30.

Generelt: Dette blir en periode hvor du kan føle deg noe sliten. Noe kosmisk uvær skaper litt stress og mas. Husk at dette er forbigående. Du er travel og opptatt, både i ditt ytre liv og hjemme. Din viktigste oppgave denne måneden blir å sørge for å få nok ro og hvile. Kong Neptun, din planet for helse (og arbeid), sier at du kan øke dine energinivåer gjennom alle former for vannterapi, fotmassasje, og spirituell healing.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Romantikk og flørt finner du i nærmiljøet første ukene av perioden. 18. mars går lidenskapelige Mars, din planet for kjærlighet, inn på ditt område for hjem og familie. Du kan også bli nostalgisk for svunne tider, eller treffer noen som minner om gamlekjæresten.

Yrke, karriere og økonomi Heldige Jupiter på ditt område for finans og indre ressurser går retrograd, eller baklengs sett fra jorden, 9. mars. Inntjening tar litt lenger tid, men du kan tjene på å tenke over hvordan du håndterer din økonomi generelt. Karriere går bra, men ikke jobb mer overtid enn nødvendig.

Prioriter: Balanse i hverdagen!
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - mars

Skorpionen mars

23. oktober - 21. november
Greie dager: 1.10. 15. 24. 28.
Forsiktige dager: 5. 13. 20. 26.

Generelt: Dette blir en måned hvor det kreative skaperverk står i fokus. Hvordan dette enn arter seg i ditt liv. Har du barn i familien, enten egne, barnebarn eller andres barn, har dere det utrolig gøy sammen! Besøk til sirkus kanskje? En flott tid for å lade batterier og nyte livets lettere side. En nyttig avkobling, også for intense Skorpioner. Helse og energi er stort sett bra hele mars.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Det er et kosmisk fokus på ditt område for flørt og den lettere siden av romantikk de første tre ukene av måneden. Også intense Skorpioner kan bli mer avslappede. Single er aktive på mange forskjellige sosiale arenaer, fra lunsj med jobben til deltakelse på lukkede fester.

Yrke, karriere og økonomi Din finansplanet Jupiter går 9. mars retrograd, eller baklengs sett fra Jorden, noen måneder. Inntjening tar litt lenger tid. Ikke ta noen viktige økonomiske beslutninger i denne perioden. Vent, planlegg og vær nøye. Det du jobber med til daglig skyter fart fra siste uken i mars.

Prioriter: Livets glade side!
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - mars

Skytten mars

22. november - 21. desember
Greie dager: 3. 8. 13. 17. 26. 30.
Forsiktige dager: 1. 15. 22. 28.

Generelt: De tre første ukene av perioden er du nokså fokusert på hjem, familie og dine egne indre anliggende. Hva dette innebærer avhenger av din egen situasjon. Du fungerer i din daglige rutine, men kan likevel være opptatt av minner eller gamle traumer. En god tid for å heale og frigjøre disse. Siste uken av mars blir du langt lettere til sinns. Kreativitet, underholdning, gøy og moro kaller på deg.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Flørt og romantikk finner du hjemme den første delen av perioden. Her koser du deg med din kjære. Fra 20. mars blir dere langt mere utadvendte og flyr på byen ved minste anledning. Single kan møte både nye venner og potensielle kjærester ved mange sosiale anledninger.

Yrke, karriere og økonomi Du fungerer i din daglige rutine, til tross for at det skjer mye på innsiden. Du er også travel, og familien støtter opp om deg der det trengs. Merkur, din planet for karriere, er på ditt område for underholdning og kreativitet hele måneden. Her har du mange muligheter for å øke din inntjening samtidig som du koser deg.

Prioriter: Løft blikket!
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - mars

Steinbukken mars

22. desember - 21. januar
Greie dager: 1. 5. 10. 15. 20. 28.
Forsiktige dager: 3. 17. 24. 30.

Generelt: Familien og alt som har å gjøre med hjemmet, står i fokus denne måneden. Nå er tiden inne for å fikse på alt som må repareres, pusses opp, skiftes ut eller stelles pent med. Kosmos støtter dette nå. Din familie er også der for deg på forskjellige måter. Helse er bra, men du kan bli mer sliten etter 20. mars. Sørg for å få nok ro og hvile. Det blir viktig å ha en positivt innstilling på vår tilværelse.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær De fleste av dere kan se frem til en fin tid ved hjemmebasen sammen med din kjære partner. Single er ikke nødvendigvis så opptatt av flørt og romantikk. Kosmos tar seg fridager fra slikt av og til. Dette endrer seg raskt hvis et familiemedlem presenterer deg for en interessant person.

Yrke, karriere og økonomi Ditt ytre liv og karriere går nesten av seg selv. For noen er også hjem og familie det viktigste denne måneden. Energier fra Venus, din karriere planet, forsterker denne trenden. Inntjening er god denne perioden. Du koser deg også når du bruker penger på morsomme ting.

Prioriter: Hjemmet er min borg!
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - mars

Vannmannen mars

22. januar - 19. februar
Bra dager: 3. 8. 13. 18. 22. 31.
Forsiktige dager: 5. 20. 26.

Generelt: Du har et sterkt indre fokus. Du kan drømme, planlegge og ønske deg hva du vil oppnå i året fremover. Ved en slags alkymi kan du visualisere en tilblivelse av dine overordnede mål. Fra ca. 20. mars blir du mer utadvendt. Noen av dere slenger seg på kurs og aktiviteter som engasjerer. Helse og energi er bra hele måneden, og kan bli enda bedre med fokus på riktig ernæring.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Vannmenn i forhold kan se frem til en fin tid med sin kjære. Du kan også gi, eller få, kostbare gaver. Single blir tiltrukket av en materialistisk tilnærming. Tenk «Material Girl» av Madonna. Fra tredje uken blir du derimot mer interessert av en kjapp replikk, god kommunikasjon, og vakre ord i måneskinn.

Yrke, karriere og økonomi Du er inne i en svært god økonomisk periode, som fortsetter fra februar. Du deltar også på de riktige sosiale tilstelningene hvor du treffer de som hjelper karrieren din fremover. Ting som nå skjer med jobb og karriere, skjer mer i det skjulte. Du kan ikke påvirke så mye. Avvent, så blir du fornøyd med resultatet.

Prioriter: Indre inspirasjon!
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - mars

Fiskene mars

20. februar - 20. mars
Bra dager: 5. 10. 15. 20. 24.
Forsiktige dager: 1. 8. 22. 28.

Generelt: Fisker flest har bursdag i mars så gratulerer med dagen! Nå er du også uavhengig, og kan få igjennom dine ting. Kosmos støtter opp om det du vil endre. Du har et utadvendt fokus og er svært opptatt med ditt ytre liv. Helse og energi er på topp hele perioden. Da har du pågangsmot til å gjennomføre de utroligste ting. Familien støtter også opp om deg og bidrar hvis det trengs.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Mye moro og glede på det romantiske feltet i mars. Du er inne i en topp sosial periode, enten du har en kjær partner eller søker din tvillingsjel. Noen Party-Fisker kan synes å dra på byen nesten hver kveld. Andre finner en lun lagune og nyter hete treff med sin utkårede. Nyt det!

Yrke, karriere og økonomi Også innen finanser og karriere går det meste din vei. Ildkulen Mars, din finansplanet, befinner seg på ditt område for karriere og sosial posisjon. Dine bankkonti øker. Solens posisjon de siste to ukene av måneden gir jobbsøkere en rekke muligheter. Pass på at du ikke sliter deg helt ut.

Prioriter: Takke Universet!
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop