Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop januar
Kontakt


horoskop januar

Horoskop - Væren - januar

Væren januar

21. mars - 19. april
Greie dager: 3. 12. 17. 26. 30.
Forsiktige dager: 1. 7. 14. 18. 28.

Generelt: Du får en super-energisk start på nyåret. Det er ditt ytre liv som er viktig for deg nå. De der hjemme ser lite til deg. Helsen er bra, men faren er at du sliter deg selv helt ut. Vær obs på dette. Ildkulen Mars sin plassering på himmelen, hjelper deg hvis nyttårsforsettet var å få tilbake din slanke linje. Ved månedens slutt må noe kanskje repareres eller skiftes ut i hjemmet.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Sosialt set fortsetter du nyttårsfeiringen vel inn i januar. Du er svært sosial med venner og kollegaer. Single finner flørt og svermeri her. De i forhold, bør ikke neglisjere partner og familie til fordel for jobb. Utrivelige konsekvenser kan fort oppstå.

Yrke, karriere og økonomi: Ansvarsfulle Saturn har nettopp gått inn i ditt personlige område for yrke og karriere. Dette lover godt, under forutsetning av at du jobber både hardt og troverdig for å få den forfremmelsen du lenge har ønsket deg. Økonomien ser også lovende ut i starten på nyåret.

Prioriter: Balansekunst hjemme og ute!
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren - januar

Tyren januar

20. april - 20. mai
Greie dager: 1. 5.14. 19. 24. 28.
Forsiktige dager: 3. 9. 17. 21. 27. 30.

Generelt Din grunnleggende Tyr impuls er at hjem og familie kommer først. Men i januar har planetene lagt seg slik at du er langt mer opptatt av ditt ytre liv. Du gjør det svært bra, og får gjennomslag for dine planer. Også godt mulig at du reiser til det store utland, enten det gjelder jobb eller fritid. Lunareklipsen 31., kan resultere i dramatikk i hjemmet, enten det gjelder familie eller at noe plutselig må repareres.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Stort sett en lykkelig måned på kjærlighets fronten. Bundne Tyrer har støtte fra familien for all jobbing. Du nyter herlig og het samvær med din kjære 8.-10. januar. Da møtes Venus og din kjærlighetsplanet Pluto. Single kan godt bli stormforelsket.

Yrke, karriere og økonomi Jobb og karriere er det som opptar deg mest nå. Kosmos støtter opp om dine planer, og du gjør det svært bra. Du er inne i årets kanskje beste periode, og det meste går din vei. Lunareklipsen 31. kan skape en midlertidig distraksjon, men det håndterer du fint.

Prioriter: Suksess i sikte!
Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene - januar

Tvillingene januar

21. mai - 21. juni
Greie dager: 3. 7. 17.
Forsiktige dager: 2. 5. 12. 19. 23. 29.

Generelt Ved årets første måned, vinner du mest ved å samarbeide med de rundt deg. Tiden for å få gjennom egne ønsker og planer, kommer senere. Du er svært travel, og som oftest ser det ut for dine omgivelser som om du er på tre forskjellige steder samtidig. Den lunare eklipsen 31., vil påvirke alle former for kommunikasjon. Vær oppmerksom her, og hold hodet kaldt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Som en oppfølger på jule- og nyttårsfestlighetene, er du med på det meste i sosiale sammenheng. Kjærlighet og romantikk blir best de første to ukene. Du har aldri vært sjenert av deg heller. Er det noen du vil bli bedre kjent med, nøler du ikke.

Yrke, karriere og økonomi Gå med flyten er en fin filosofi denne måneden. Du er et geni på nettverksbygging, og dine samarbeidsevner gjør deg populær blant kollegaer. Den 1. og 2. samt 17. til 30. er gode perioder når penger kommer til deg. Lunareklipsen 31. viser hvor du må legge om din finansstrategi.

Prioriter: Energiflyt!
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen - januar

Krepsen januar

22. juni - 22. juli
Greie dager: 1. 5. 10. 20. 24.
Forsiktige dager: 4. 7. 15. 22. 28.

Generelt Du er både opptatt hjemme og ute i januar. Tempoet tar seg opp som måneden skrider frem, men du har fortsatt bakkekontakt. Mange gode muligheter kommer din vei. Kan hende du føler deg litt skral i denne kalde årstiden. Helsen er ikke dårlig, men du kan mangle energi. Ta tak i dette, og jobb aktivt for å øke energinivåene. Da holder du best de uønskede basiller på avstand.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Alvorlige Saturn, din kjærlighetsplanet på ditt område for ekteskap og kjærlighet, legger ingen demper på alt det sosiale som skjer. Likevel er du mest sosialt aktiv i karrieresammenheng. Romantikk og flørt kan likevel skje m, enten dere treffes i kantinen eller en kveld på byen. Yrke, karriere og økonomi Ved årets oppstart kommer du inn i en periode hvor jobb og karriere blir viktigere. Lunareklipsen 31. påvirker deg strekt. Månen er også din ledende planet. Eklipsen skjer på ditt område for indre ressurser og finans. Du får en fin anledning til å omorganisere for fremtidig vekst. Prioriter: Vær takknemlig for Universets gaver!
Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven - januar

Løven januar

23. juli - 22. august
Greie dager: 3. 7. 12. 22. 26. 30. Forsiktige dager: 6. 9. 17. 24. 27. Generelt Dette er en fin måned for å opptjene Karmiske stjerner, eller bonus poeng. Planetene er plassert slik at du må la andres ønsker og planer gå foran det du selv vil. Dette blir litt vanskelig i starten, men du klarer brasene fint! Du får snart bestemme selv igjen. Lunar eklipsen 31. skjer i ditt eget stjernetegn. Du får klarsignal til å redefinere deg selv og ditt ansikt utad.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Din popularitet er skyhøy i januar! Du er jo så snill og prioriterer alle andre foran deg selv. Fra 20. kommer strålende Solen på ditt område for kjærlighet og ekteskap. Romantikk og het erotikk blomstrer opp som engler i snøen.

Yrke, karriere og økonomi Dine gode samarbeidsevner i januar faller i god jord på jobben. Positive energier 15., mellom Pluto og Jupiter på ditt område for daglig arbeid, gir deg klarsignal til å ta den samtalen med sjefen om hvorfor akkurat du skaper ekstra verdi for arbeidsplassen som helhet.

Prioriter: Uante muligheter!
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen - januar

Jomfruen januar

23. august - 22. september
Greie dager: 1. 5. 9. 14. 24. 28.
Forsiktige dager: 2. 8. 12. 20. 26. 29.

Generelt Du får en fabelaktig start på nyåret! Planetene på stjernehimmelen er på fremmarsj, og gir deg grønt lys for planer og ambisjoner. Har du en idé eller et prosjekt du vil lansere, gjør det mellom 17.-30. januar. Lunareklipsen 31. påvirker deg ikke så mye, men vil heller påvirke din spirituelle overbevisning. Følger du en religiøs leder eller guru, vil du få en overraskelse.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær En lykkelig måned, også innen romantikk. Du har mye gøy i morsomme sammenheng, enten du er på fest, på byen eller andre sosiale tilstelninger. Du har nok penger til å spandere på din partner eller kjæreste, nyt tiden!

Yrke, karriere og økonomi Det meste på jobben går din vei, spesielt andre halvdel av januar blir bra. Din planet for finanser, vakre Venus, er på ditt område lek, kreativitet og moro. Inntjening kan komme fra fornøyelige aktiviteter, så vel som at du koser deg skikkelig når du bruker penger.

Prioriter: Gå for det!
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten - januar

Vekten januar

23. september - 22. oktober
Greie dager: 3. 7. 12. 17. 26. 30.
Forsiktige dager: 1. 4. 11. 15. 22. 28. 31.

Generelt Du er diplomatiets mester, og et av dine store talenter er å samarbeide med andre. Dette beskriver godt årets første måned. Nettopp fordi du er så flink til å samhandle, lykkes du nå. De aller fleste puslespillbitene faller slik du vil. Helse er bra, men du mangler kanskje litt energi etter all nyttårsfeiringen. Sørg for nok ro og hvile. Lad energien med deilig aromaterapi eller massasje.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Venus og Mars, som også er dine kjærlighetsplaneter, treffes i het omfavnelse 8.-10. januar. Som om ikke dette var nok, sørger libido-sterke Mars for at du får en fin gave eller to. Både single og de med partner får det de trenger fra nære og kjære.

Yrke, karriere og økonomi Din ledende planet, sjenerøse Jupiter, befinner seg på ditt område for finanser. Mulig du får en uventet utgift tiden rundt 12. og 13., da har du penger nok til å ordne opp. På jobben bør du unngå uenigheter med sjefen eller kollegaer 26. Spill heller på diplomatiets strenger.

Prioriter: Velstand!
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen - januar

Skorpionen januar

23. oktober - 21. november
Greie dager: 1. 5. 10. 15. 20. 28.
Forsiktige dager: 3. 6. 13. 17. 24. 30.

Generelt Planetenes fremoverbevegelse størsteparten av måneden, gir deg god impetus til å lykkes med dine planer. Det meste går slik du vil. Ditt ytre liv går bra. Helse og energi er på en stigende kurve. Mulig at du anskaffer nytt teknologisk utstyr som forenkler hverdagen. Lunar eklipsen 31. vil skape turbulens innen eventuelle religiøse organisasjoner du tilhører. Du ser en gurufigur i nytt lys.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Du finner størst lykke innenfor hjemmets fire vegger ved årets oppstart. Sammen med din kjære partner og familien. Single kan invitere kjæresten hjem til gourmetmiddag. Andre single kan plutselig treffe en ny nabo de forelsker seg i. Familien kan også finne på å spille Kirsten Giftekniv.

Yrke, karriere og økonomi Oppstarten på året ser bra ut for finansene dine. Skal du lansere et nytt prosjekt, er 17.-30. den beste tiden. Lunareklipsen 31. skjer på ditt område for karriere. Endringer kan skje både innen din bransje og på arbeidsplassen din. Nye muligheter kommer til deg.

Prioriter: Hjemmet er min borg!
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten - januar

Skytten januar

22. november - 21. desember
Greie dager: 3. 7. 12. 17. 22. 30.
Forsiktige dager: 5. 8. 16. 20. 26.

Generelt Som super-optimist har du vind i seilene i januar. Planetenes fremmarsj hjelper deg å lansere dine ideer og prosjekter. 17.-30. er den beste perioden. Lunareklipsen 31. kan forårsake dramatikk. Prøv ikke å være på reisefot i dagene rundt den datoen. Din intellektuelle overbevisning kan også bli påvirket. Enkelte kan bli involvert i nær-døden opplevelser, hvor du revurderer din oppfatning av tilværelsen.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Godt mulig du har partner eller kjæreste fra et fjernt land, eller som bor i utlandet. Lunareklipsen 31. skjer på ditt område for store utland. Månen hersker over ditt område for de dypeste seksuelle hemmeligheter og regenerering. Mulig du gjør en altomveltende oppdagelse.

Yrke, karriere og økonomi Du gjør det godt i yrke og jobb i januar. Overtid og ekstra innsats gir også resultat i fortjent lønn. Din planet for daglig arbeid, Venus, blir også påvirket av Lunareklipsen 31., så uventede endringer kan skje. Hvis du reiser i jobbsammenheng, prøv å unngå dagene rundt eklipsen. Jobb heller hjemmefra.

Prioriter: Spenn setebeltet!
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken - januar

Steinbukken januar

22. desember - 21. januar
Greie dager: 5. 10. 15. 20. 24.
Forsiktige dager: 1. 7. 11. 18. 22. 28.

Generelt Mange av planetene er i ditt eget stjernetegn i januar. Dine Steinbukk egenskaper blir styrket, på både godt og vondt. Ikke overdriv med å organisere absolutt alle rundt deg. Helse og energi er sterke, og din nedtonede og eksklusive personlige stil blir fremhevet. Nå er du også uavhengig av andre mennesker. Prosjektene dine lykkes uten at du trenger godkjenning.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Din karisma er sterk nå, og din eleganse tiltrekkende. Du er sosial både innen karriere og privatliv. Kjærligheten er der for deg, men du kan virke avvisende uten å være klar over det. Du selv må gjøre en ekstra innsats. Vær demonstrativ og vis varme.

Yrke, karriere og økonomi Du jobber ekstra mye i januar. Kosmos styrker dine spesielle egenskaper. Bare pass på og ikke overdriv. Nye ideer og prosjekter går strykende mellom 17. og 31. En uventet kostnad kan oppstå rundt 17. januar i forbindelse med ditt daglige arbeid. Alternativt må du kanskje hjelpe din kjære partner finansielt.

Prioriter: Nå kan du lykkes!
Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen - januar

Vannmannen januar

22. januar - 19. februar
Bra dager: 7. 12. 17. 22. 27.
Forsiktige dager: 3. 10. 13. 21. 24. 31.

Generelt Du bestemmer over livet ditt nå i årets første måned. Du er særs uavhengig, og trenger ikke andres godkjennelse for å nå målene dine. Dette betyr ikke at du kan behandle andre dårlig, kun at du er din egen sjef. Til tross for at du er fokusert på ditt ytre liv, skjer det mye på innsiden. Du er inne i en sterk spirituell fase. Det «Guddommelige» er tilstede overalt i livet ditt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Din kjærlighetsplanet, strålende Solen, er på ditt spirituelle område frem til 20. Kanskje du og din partner utforsker Tantralæren sammen? Lunareklipsen 31. skjer på ditt område for kjærlighet og ekteskap. Forhold blir testet, hold hodet kaldt.

Yrke, karriere og økonomi Dette blir en svært vellykket måned på karrierefronten. Din karriereplanet Pluto, mottar særs gode energier både 8.-10. og 24.-25. januar. Prosjektene dine lykkes og nye muligheter dukker opp. Lunareklipsen 31. påvirker ditt daglige arbeid, forvent endringer og nye oppgaver.

Prioriter: Prima oppstart!
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene - januar

Fiskene januar

20. februar - 20. mars
Bra dager: 1. 9. 14. 19. 24. 28.
Forsiktige dager: 5. 12. 16. 23. 26.

Generelt Januar er stort sett fokusert på ditt ytre liv og virke. Til tross for at du er empatisk Fisk er det også viktig for deg å lykkes i verden. Planetene står deg bi. Familie og hjem tar mindre plass nå. Helse og energi er bra nå, men Lunareklipsen 31. fører til at du går gjennom og endrer helse- og kostholdsopplegget ditt. Healing terapier som Reiki er bra for deg nå.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær Er du gift eller har kjæreste, ser han eller hun lite til deg. Du er så opptatt! Party-Fiskene fortsetter festen fra nyttår, og finner flørt og svermeri på hjemmebane. Er du singel, kan hende et familiemedlem presenterer deg for den søteste du har sett på lenge!

Yrke, karriere og økonomi Du er veldig opptatt med jobb og karriere i årets første måned. Ditt nettverk med venner og kontakter hjelper deg også fremover her. Den 27. kommer energiske Mars, din finansplanet, inn på ditt område for karriere. Bonus og lønnsøkning kommer din vei.

Prioriter: Ikke overdriv!
Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop