Horoskop
Forsiden
Hva er et horoskop?
Ukens horoskop
Horoskop november
Kontakt


Ukens horoskop

Uke 47 - 2017
Horoskop - Væren

Væren

21. mars - 19. april
Fine dager: 23. 26.
Forsiktige dager: 21. 25.

En uke der du stort sett kan gjøre det som passer deg best. Du har faktisk også litt ekstra hell på din side. I tillegg er dette også en fin tid for reiser. Utlandet lokker spesielt, og blir spennende i så måte. Kjærlighetslivet ditt er sterkt. En tid hvor sterke og dypere følelser blir dannet for din elskede.

Motto: Gå for det!
Les mer om Væren  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Tyren

Tyren

20. april - 20. mai
Fine dager: 21. 26.
Forsiktige dager: 23.

Du er inne i en fin tid hvor du virkelig kan nyte livet ut mot den store verdenen. Så godt som samtlige planeter er på solsiden i horoskopet ditt. Kanskje det aller beste er at alt som er knyttet opp til kjærlighet og parforhold, har supre og spennende muligheter videre fremover.

Motto: Jakten på det gode!

Les mer om Tyren  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Tvillingene

Tvillingene

21. mai - 21. juni
Fine dager: 23.
Forsiktige dager: 26.

Å ha et godt forhold til andre mennesker vil hjelpe deg på flere enn ett område i livet ditt. To av disse blir din daglige jobb, og ikke minst romantikk og kjærlighet. Du kommer inn i en aldeles super og spennende tid for parforhold. Mang en kjærlighetshistorie blir nå dannet.

Motto: Livsgnist!
Les mer om Tvillingene  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Krepsen

Krepsen

22. juni - 22. juli
Fine dager:
Forsiktige dager: 21. 26.

Selv om du føler at det meste ordner seg for deg, bør du likevel sørge for å ha alt under kontroll. Det romantiske livet ditt går strykende for tiden. Dette er et av disse områdene hvor du ikke bør drømme deg bort. I hjem og yrke viser du entusiasme, og gode muligheter for fremgang.

Motto: Rene ord for pengene!

Les mer om Krepsen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Løven

Løven

23. juli - 22. august
Fine dager:
Forsiktige dager: 23.

Du har et stort behov for personlig frihet for tiden. Dette gjenspeiler seg spesielt i ditt romantiske liv. Men samvær med gode venner betyr også mye. I alle fall, dette er en super tid for de av dere som er på jakt etter ikke bare en kjæreste, men mange lidenskapelige eventyr og opplevelser.

Motto: Moro skal det være!
Les mer om Løven  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Jomfruen

Jomfruen

23. august - 22. september
Fine dager:
Forsiktige dager: 26.

Du kommer inn i en tid hvor hus, hjem og familie blir viktig. Ja, her vil du se at du får mange hyggelige stunder sammen med dine kjære. På et dypere plan skal du ikke se bort ifra at du går litt gjennom din egen situasjon, og hvor du står i den sammenheng. Fortiden opptar deg nå.

Motto: Se fremover!
Les mer om Jomfruen  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Vekten

Vekten

23. september - 22. oktober
Fine dager: 24.
Forsiktige dager: 21.

Noe av energien avtar i økonomien, men den forblir fortsatt sterk og ekspansiv. Mange har vært gjennom en super kul tid for penger, og har sikkert klart å legge seg opp noen ekstra kroner. Nå kan du unne deg en spennende reise fordi du nå har en topp tid for nettopp det.

Motto: Reiselyst.
Les mer om Vekten  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skorpionen

Skorpionen

23. oktober - 21. november
Fine dager: 21. 26.
Forsiktige dager: 20. 24.

Det kommer en ny og spennende vitalitet inn i økonomien din. Det blir liksom slik at selve Solen skinner over dine penger, og spesielt dem du selv skaper. Din egenverdi øker og du føler deg vel. At det er selve karrieren som hjelper deg i så måte er slettes ikke umulig.

Motto: Grønt lys!
Les mer om Skorpionen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Skytten

Skytten

22. november - 21. desember
Fine dager: 22. 26.
Forsiktige dager: 21. 24.

Nå vitale Solen går inn i ditt stjernetegn denne uke, starter en ny årlig syklus for deg. Om du har bursdag akkurat nå eller ikke, spiller ingen rolle. Du har nå et skikkelig flott grunnlag til å legge ned de første grunnsteinene for de prosjekter eller saker og ting du vil skape.

Motto: Grønt lys!
Les mer om Skytten  |  Bestill personlig horoskop
Horoskop - Steinbukken

Steinbukken

22. desember - 21. januar
Fine dager: 21. 24. 26.
Forsiktige dager: 25.

En tid hvor ingenting er umulig. Du har masse energi, er optimistisk og kan nærmest oppnå det du vil. Ting flyter din vei. I tillegg er det sosiale livet ditt helt utmerket. Er du på jakt etter romantiske eventyr i så måte, er det i selskap med venner og bekjente du finner din utvalgte.

Motto: Slipp deg løs!

Les mer om Steinbukken  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Vannmannen

Vannmannen

22. januar - 19. februar
Fine dager: 21. 26.
Forsiktige dager: 20.

Yrke og karriere er fortsatt helt fantastisk. Noe av energien vil avta. Du har likevel muligheter til å gjøre det kjempebra i karrieresammenheng. Penger ser også bra ut. Mange har fått en forfremmelse. Om dette ikke gjelder deg, fortvil ei. Dine spennende muligheter dukker snart opp.

Motto: Ikke gi deg!
Les mer om Vannmannen  |  Bestill personlig horoskop
 
Horoskop - Fiskene

Fiskene

20. februar - 20. mars
Fine dager: 21. 23. 26.
Forsiktige dager: 22.

Ny energi kommer til deg. Det som skjer er at din egen hersker, kreative Neptun, igjen begynner på sin direkte vandring på himmelrommet, sett fra jorden. Du vil nå merke at ting ordner seg raskere for deg. Du får en form for en ny giv i livet ditt.

Motto: Full fart fremover!

Les mer om Fiskene  |  Bestill personlig horoskop